Apple Watch 10

Apple Watch za pakatel. Tady vyjdou nejlepší hodinky světa na 291 Kč měsíčně

O nové Apple Watch je hned od začátku prodeje přímo enormní zájem, i tak ale u Mobil Pohotovosti najdete skladem všechny nedávno představené varianty nejoblíbenějších smartwatch na světě. K dispozici jsou tu dokonce ve všech barvách i velikostech, a pořídíte je vůbec nejvýhodněji na trhu – už za 291 Kč měsíčně.


Nepřehlédněte: Xiaomi 14T je brutální hit. Dárky a slevu 5 500 Kč získáte už jen do neděle


Apple Watch vylepšené po všech stránkách

Jubilejní desátá série Apple Watch se vývojářům z Cupertina náramně povedla a ve srovnání s předchůdci přináší hned několik zásadních vylepšení – jsou lehčí, tenčí, výkonnější a mají větší displej. Příjemný upgradem prošel i reproduktor, který nově umožňuje přehrávat hudbu nebo třeba podcasty přímo z hodinek – konečně!

Nové Apple Watch přináší revoluční funkci detekce spánkové apnoe, tichého nepřítele, který během spánku způsobuje opakované zástavy dechu – Apple tomu přizpůsobil nejen samotný design, díky kterém jsou hodinky extrémně pohodlné na nošení i v noci, ale také je vybavil vůbec nejpokročilejšími senzory, které lze na trhu dostat. Dalšími benefity jsou například rychlejší nabíjení, vylepšené měření aktivit nebo nové senzory snímající teplotu a hloubku vody.

Apple Watch 10
Zdroj: Apple

Jen za 291 Kč měsíčně

Nejvýhodněji pořídíte nové Apple Watch u Mobil Pohotovosti. Právě tady můžete zároveň prodat své starší hodinky, nebo třeba smartphone či tablet, jejichž výkupní hodnota se vám odečte od ceny nových Apple Watch 10. Výslednou částku si pak můžete rozdělit díky speciální službě Koupíš, Prodáš, Splácíš do pohodlných měsíčních splátek. Při přechodu z loňského modelu vás tak Apple Watch 10 vyjdou skutečně jen na 291 Kč Kč × 26 měsíců. 

Apple Watch 10
Zdroj: Apple
Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..