Xiaomi 14T

Xiaomi 14T je brutální hit. Dárky a slevu 5 500 Kč získáte už jen do neděle

Nové Xiaomi 14T a 14T Pro jsou jednoznačně jedny z nejlepších smartphonů tohoto podzimu. České zákazníky zaujaly nejen vynikajícími parametry v čele se špičkovým foťákem Leica, ale hlavně nadupaným balíčkem AI funkcí kompletně dostupných v češtině. 


Nepřehlédněte: Honor v brutální slevách: Magic6 Pro je o 10 tisíc výhodnější, Magic V2 dokonce o 20


Vysoká čísla prodejů podpořila také extrémně výhodná startovací akce – zvýhodnění až 5 500 Kč, bezdrátová sluchátka a nabíječka zdarma. Tato nabídka však končí už teď neděli 13. října.

Leica foťák a AI v češtině

Xiaomi 14T a 14T Pro se zkrátka povedly po všech stránkách. Sháníte-li vlajkový telefon za super cenu, sáhnout po jedné z novinek bude rozhodně tou nejlepší volbou. Vždyť za cenu telefonů střední třídy dostanete zařízení s TOP parametry v čele se špičkovým 144Hz AMOLED displejem a trojicí promakaných fotoaparátů s vylepšenou generací optiky vyvíjených pod taktovkou legendárního výrobce Leica. Nechybí ani ultrarychlé 120W nabíjení nebo odolnost IP68.

Xiaomi 14T
Zdroj: MP.CZ

Největším tahákem je však rozhodně balík AI vychytávek využívající model Google Gemini, díky kterému umí telefon rozpoznat psanou i mluvenou češtinu a využít ji například pro simultánní překlad. Užitečná je také funkce Circle to Search a AI využijete i v pokročilých úpravách fotografií či videí.

Výhody končí už v neděli 13. října

Absolutně nejvýhodněji pořídíte obě novinky exkluzivně u Mobil Pohotovosti. Nejen, že k nim dostanete prodlouženou tříletou záruku zcela zdarma, ale hlavně si ještě pár dní můžete jejich cenu srazit až o 5 500 Kč, a to kombinací slevového kódu a speciálního bonusu k výkupu. Mimo to na vás čekají ještě dva dárky – až 120W nabíječka Xiaomi a za recenzi pak sluchátka Xiaomi Buds5 v hodnotě 2 499 Kč. 

S nákupem doporučujeme příliš neotálet, všechna zvýhodnění budou platná pouze do neděle 13. října.

Xiaomi 14T a 14T Pro pořídíte nejvýhodněji přímo zde

Xiaomi 14T
Zdroj: MP.CZ
Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..