iPhone 16 Pro

Nové iPhony nebyly nikdy výhodnější. iPhone 16 Pro teď vyjde už na 11 290 Kč

Prodej nových iPhonů 16 (Pro) je v plném proudu a skvělou zprávou je, že právě teď přichází vůbec nejlepší příležitost, jak na nich pořádně ušetřit. Jejich cenu si teď můžete díky speciálnímu bonusu snížit až o 2 500 Kč, pořídit je za nejnižší splátky na trhu, a navíc k nim získat ještě prodlouženou tříletou záruku úplně zadarmo. To vše exkluzivně u jediného českého prodejce.


Nepřehlédněte: Nejlepší čas na obměnu. Nový PlayStation 5 vyjde už na 4 490 Kč


iPhone 16 Pro už za 11 290 Kč

Pořídit si nový iPhone nebylo nikdy výhodnější, než právě teď s nedávno představenou šestnáctou řadou. U Mobil Pohotovosti si totiž můžete cenu za novinky srazit o 2 500 Kč, což je speciální bonus, který lze jednoduše získat při současném prodeji staršího telefonu.

Pro jasnější představu, při přechodu z loňského modelu v top stavu vás iPhone 16 Pro vyjde na pouhých 11 290 Kč. Pokud však nechcete platit celou částku najednou, můžete využít revoluční služby “Koupíš, prodáš, splácíš” a mít jej za 536 Kč měsíčně po dobu 26 měsíců.

iPhone 16 Pro
Zdroj: MP.CZ

Novinky si můžete pořídit také na bezkonkurenční splátky s nulovým navýšením. A právě v takovém případě vás nový telefon vyjde na 1 249 Kč × 10 měsíců. Upgradovat však samozřejmě můžete z jakéhokoliv jiného smartphonu. Vaši cenu na míru si můžete pohodlně zjistit na jednoduché kalkulačce.

Ceny nových iPhonů, na které se můžete dostat:

  • iPhone 16 už za 9 190 Kč (bonus + upgrade z iPhonu 15)
  • iPhone 16 Plus už za 11 990 Kč (bonus + upgrade z iPhonu 15 Plus)
  • iPhone 16 Pro už za 11 290 Kč (bonus + upgrade z iPhonu 15 Pro)
  • iPhone 16 Pro Max už za 13 790 Kč (bonus + upgrade z iPhonu 15 Pro Max)

Tříletá záruka ke všem novinkám

Aby toho nebylo málo, kromě parádní ceny dostanete speciálně od Mobil Pohotovosti extra prodlouženou tříletou záruku zcela zdarma, a to ke všem novým iPhonům. Tedy absolutně nejlepší dárek v hodnotě hned několika tisíc, který u žádného jiného prodejce nenajdete.

iPhone 16 Pro
Zdroj: MP.CZ
Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..