WhatsApp

WhatsApp vyslyšel volání uživatelů. Po aktualizaci vypadá mnohem lépe

  • WhatsApp dostává vítanou novinku.
  • Videohovory jsou nyní ještě zábavnější.

Oblíbená chatovací aplikace WhatsApp se svým uživatelům snaží neustále nabízet další a lepší funkce. Nyní pro ně vývojáři připravili novinku, která výrazně vylepšuje videohovory.


Nepřehlédněte: Elektrokolo rychlejší než kdejaké auto na české silnici. Revolution W se k rychlosti 130 km/h prodere v mžiku


Vývojáři jedou na plné obrátky

WhatsApp patří mezi jednu z nejoblíbenějších chatovacích aplikací na světě, čelí však stále velké konkurenci. Vývojáři jsou si toho vědomi, a proto se snaží zavádět nové funkce a stále uživatele překvapovat.

Nově zavedli do aplikace filtry a pozadí, se nimiž jsou videohovory ještě zábavnější. Na výběr mají uživatelé z několika variant, které mohou různě kombinovat. Ve filtrech jsou k dispozici následující režimy: Teplý, Chladný, Černobílý, Pronikání světla, Zasněný, Lámané světlo, Rybí oko, Vintage TV, Mléčné sklo a Dvoutónový.

Z pozadí pak lze vybírat Rozmazané, Obývací pokoj, Kancelář, Kavárna, Oblázky, Gurmán, Útulné, Pláž, Západ slunce, Oslava, Les a Retušování a Slabé osvětlení. Pokud chcete při individuálním nebo skupinovém videohovoru efekty využít, klikněte na příslušnou ikonu v pravém horním rohu displeje telefonu (nebo monitoru).

WhatsApp
Zdroj: Sara Kurfeß / Unsplash

WhatsApp ukončil podporu

O aplikaci WhatsApp se v poslední době hovořilo zejména v souvislosti s tím, že od 1. října, tedy včerejšího dne, ukončila podporu na mnoha populárních telefonech. „Abychom udržovali krok s nejnovějšími technologickými pokroky, pravidelně ukončujeme podporu starších verzí operačních systémů a zaměřujeme se na podporu nových verzí,“ vysvětlila společnost Meta na oficiálním webu.

O podporu přišly například smartphony iPhone 5, iPhone SE první generace, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus nebo Samsung Galaxy Ace Plus, Galaxy Core a Galaxy Express 2.

Zdroj náhledové fotografie: Mika Baumeister / Unsplash, zdroj: Gizchina

Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..