Galaxy S24U

Nový etalon špičkových smartphonů. Samsung Galaxy S25 Ultra nabídne mamutí výpočetní výkon

  • Máme nové informace o Samsungu Galaxy S25 Ultra.
  • Dostane více operační paměti než předchůdci.

Na internet se dostala důležitá informace o chystaném Galaxy S25 Ultra od Samsungu. Oficiální premiéra telefonu přitom bude až v lednu nebo únoru. Není to vlastně žádné překvapení, korejský výrobce své novinky obvykle neuhlídá a je otázkou, zda to není záměr.


Nepřehlédněte: Také se vám začaly zobrazovat reklamy na chytré televizi LG? Poradíme, jak je vypnete


Nad únikem Galaxy S25 Ultra kroutí všichni hlavou

Do premiéry smartphonů řady Galaxy S25 zbývá ještě hodně času. Známý insider s přezdívkou @Ice Universe, který působí na sociální síti X (dříve Twitter), se však již dostal k informaci, že model Galaxy S25 Ultra dorazí s 16 GB operační paměti.

To je skvělá zpráva, zejména vzhledem k rostoucím nárokům aplikací umělé inteligence (AI), které vyžadují výkonnější hardware. „S25 Ultra bude mít určitě verzi s 16 GB RAM, je to 100% oficiální, nebojte se,“ napsal @Ice Universe na X.

Je však důležité zmínit, že ne všechny verze Galaxy S25 Ultra musí být vybaveny 16 GB operační paměti. Základní model může nést stále jen 12 GB RAM. Oficiální uvedení řady S25 je naplánováno na leden nebo únor nadcházejícího roku.

Jedním z nejzajímavějších prvků výbavy telefonů S25, S25+ a S25 Ultra bude zbrusu nová čipová sada Snapdragon 8 Gen 4, která slibuje vysoký výkon, zejména při počítání složitých úloh založených na umělé inteligenci (AI). V případě nových S25 dorazí navíc v přetaktovaném provedení For Galaxy.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Zdroj: FONETECH.CZ

Telefon nabídne více paměti

@Ice Universe není žádným nezdárkem. Byl to právě tento whistleblower, kdo jako první informoval o několika významných trendech ve světě mobilních technologií. S velkým předstihem napsal o výřezu v displeji iPhonu X, designu iPhonu 14, příchodu 200megapixelového fotoaparátu nebo ohebných displejů. Jeho spolehlivé zdroje, především z oddělení výzkumu, mu často poskytují exkluzivní informace ještě před jejich veřejným oznámením.

Zdroj náhledové fotografie: Zana Latif / Unsplash, zdroj: Gizchina

Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..