Xiaomi 14T a 14T Pro

Xiaomi do Česka přivezlo bestii za super cenu, má foťák Leica a špičkový displej

Xiaomi 14T a 14T Pro se představují světu a v Česku rovnou míří do prodeje. Nástupce jednoho z nejpopulárnějších Xiaomi smartphonů opět láká na skvělou výbavu, v čele se špičkovým foťákem Leica, a přitom na sympatickou cenu. Speciálně u Mobil Pohotovosti na novince ušetříte až 5 500 Kč, získáte 3letou záruku, dokonce i bezdrátová sluchátka zdarma a spoustu dalších dárků. Koupit si ale ode dneška můžete i zcela nový skládací telefon Xiaomi MIX Flip.


Nepřehlédněte: Zabiják střední třídy extrémně zlevňuje. Revoluční Infinix nebyl nikdy levnější


Foťák Leica, špičkový displej a AI funkce od Googlu

Xiaomi 14T a Xiaomi 14T Pro jsou nadupané novinky prošpikované AI funkcemi, a to včetně velmi užitečných funkcí Circle to Search a Google Gemini, které se tak na Xiaomi smartphony dostávají vůbec poprvé.

Hlavní dominantou telefonů jsou ovšem i 50MP+50MP+12MP fotoaparáty s novou generací optiky Leica, špičkový 144Hz AMOLED 1,5K displej se solidním jasem až 4000 nitů a v neposlední řadě také 5000mAh baterie s podporou bleskurychlého 120W drátového a 50W bezdrátového nabíjení. Za zmínku stojí i vlajkový procesor Dimensity 9300+, 12GB RAM a nejvyšší odolnost IP68.

Xiaomi 14T a 14T Pro
Zdroj: Xiaomi

Nejvýhodněji na trhu a sluchátka zdarma

Řada 14T od Xiaomi nicméně zaujme nejenom vlajkovými parametry za příjemnou cenu, ale zejména také náloží zvýhodnění a dárků, které Xiaomi k telefonům v prvních dnech rozdává.

Jako dárek na vás totiž čeká až 120W nabíječka Xiaomi a bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds5 v hodnotě 2 499 Kč, která získáte za napsání recenze na telefon.

Absolutně nejvýhodněji vás pak Xiaomi 14T a 14T Pro vyjdou u Mobil Pohotovosti, kde na telefony získáte zdarma 3letou záruku a hlavně můžete cenu novinek srazit až o 5 500 Kč, a to díky slevovému kódu (viz níže) a speciálnímu bonusu k výkupu, který získáte právě jedině na mp.cz. I díky tomu vás Xiaomi 14T vyjde už na 257 Kč x 26 měsíců, tedy za vůbec nejnižší měsíční splátku na trhu.

První skládací véčko od Xiaomi

Xiaomi dnes začíná v Česku prodávat také zcela nový skládací smartphone Xiaomi MIX Flip. U Mobil Pohotovosti ho opět koupíte absolutně nejvýhodněji, a to díky bonusu 2 500 Kč + slevě 2 500 Kč. Jde o skládačku ve stylu véčka, které jsou v posledních letech velmi populární.

Xiaomi přitom u MIX Flip sází na špičkové 50MP+50MP foťáky Leica, prvotřídní displeje, vlajkový výkon a překvapivě velkou 4780mAh baterii s podporou rychlého 67W nabíjení.

Xiaomi 14T a 14T Pro
Zdroj: Xiaomi
Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..