Infinix Note 40 Pro

Zabiják střední třídy extrémně zlevňuje. Revoluční Infinix nebyl nikdy levnější

Infinix slaví druhé narozeniny! Revoluční značka známá skvěle vybavenými telefony za ještě lepší ceny už dva roky dobývá mílovými kroky tuzemský trh. A právě teď zlevňuje ty nejžádanější modely, a navíc k nim přidává i hodnotné dárky. Ale pozor, akce končí už tuto neděli 29. září.


Nepřehlédněte: Extrémní pád cen nejlepších Samsungů. Na řadě S24 se dá teď ušetřit i 6 tisíc


Infinix Note 40 Pro+. Nadupaná bestie za TOP cenu

Extrémně výhodně je teď k mání Infinix Note 40 Pro+. Vrcholný model výrobce s parádním 120Hz displejem, opticky stabilizovaným 108Mpx foťákem, magnetickým bezdrátovým nabíjením, slušným výkonem a ultimátním zvukem reproduktorů JBL. 

Infinix Note 40 Pro+ nabízí zkrátka parametry, které jsou u tak levného telefonu absolutní nadstandard. Právě teď vyjde na bezkonkurenčních 7 699 Kč (běžně 8 489 Kč), a navíc k němu dostanete dva dárky – bezdrátovou nabíječku a reproduktor Niceboy.

Infinix Note 40 Pro
Zdroj: MP.CZ

Infinix Note 40 Pro s bohatým balením

Dalším kouskem za skvělou cenu je odlehčenější Infinix Note 40 Pro. Za 5 999 Kč (běžně 6 899 Kč) dostanete telefon s bleskurychlým nabíjením, 120Hz zakřiveným displejem, štědrou kapacitou 12GB/256GB a 108Mpx foťákem s třínásobným bezztrátovým zoomem s optickou stabilizací. 

Raritou je také extrémně bohaté balení, k samotnému telefonu totiž dostanete sluchátka, magnetické pouzdro, ochranné sklo i 70W nabíječku. Pokud si stihnete telefon zakoupit do neděle 29. září, dostanete k němu i bezdrátovou nabíječku v hodnotě 590 Kč jako dárek. 

Jedině u Mobil Pohotovosti můžete aktuální slevy zkombinovat i s výkupním bonusem, a pořídit tak nový telefon za ty nejnižší ceny v celém Česku. 

Infinix Note 40 Pro
Zdroj: MP.CZ
Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..