Galaxy S24U

Samsung zásadně vylepšuje své telefony Galaxy. Aktualizace One UI 6.1.1 přináší nové šikovné funkce

  • Uživatelé mobilů Galaxy, zpozorněte.
  • Samsung připravil aktualizaci One UI 6.1.1.

Jihokorejský výrobce vydal očekávanou softwarovou aktualizaci, která přináší vizuální prostředí One UI 6.1.1. Uživatelům je prozatím dostupná jen na domácím trhu Samsungu, v následujících dnech se však objeví i v dalších částech světa, včetně České republiky a Slovenska.


Nepřehlédněte: Čína postavila vědecký zázrak. Umělé Slunce může lidstvu odemknout neomezený zdroj čisté energie


Novinky v One UI 6.1.1

Tak se majitelé zařízení značky Samsung přece jenom dočkali. Korejský producent elektroniky pravě oznámil, že One UI 6.1.1 míří na smartphony řady Galaxy S24, S23, skládací modely Z Fold5, Z Flip5 a tablety Tab S9.

Novinek je celá hromada, bez přehánění. Aktualizace přináší nové funkce Galaxy AI související s komunikací, kreativitou a produktivitou. Těšit se můžete například na nový režim Tlumočník, který umožňuje poslouchat osobu v jazyce, který preferujete. V aplikaci Textový asistent lze nově psát e-maily či posty na sociální sítě, umožňuje to funkce Spisovatel. Stačí zadat pár klíčových slov a umělá inteligence Galaxy AI sama sepíše kompletní zprávu podle zvolené stylistiky.

Do modelů Galaxy S24 se dostává i funkce Návrhy odpovědí, dosud byla k dispozici jen u Galaxy Z Flip6. Díky ní lze stručné odpovědi zadávat z hodinek Galaxy Watch7 nebo Galaxy Watch Ultra.

Samsung Galaxy S23
Zdroj: Samsung

Užitečné funkce

Pomocí funkce Skicování do obrázku je možné nakreslit hrubou kresbu a tu převést na profesionální obrázek pomocí umělé inteligence. Vychytávka Circle to Search pak získává schopnost řešit složité matematické problémy a rozpoznávat hudbu, ale Samsung se zaměřil i na funkci Poznámkový asistent, která nyní nabízí překlad a shrnutí poznámek. Při psaní poznámek můžete nahrávat svůj hlas a okamžitě převádět svůj hlas na text.

Uživatelské rozhraní One UI 6.1.1 pro smartphony a tablety značky Samsung je k dispozici v Jižní Koreji od včerejšího dne, v pondělí 9. září se dočkají také uživatelé v Severní Americe a Evropě.

Zdroj náhledové fotografie: Zana Latif / Unsplash, zdroj: SamMobile

Total
0
Shares
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..