Redmi Pad Pro 5G

Redmi Pad Pro 5G je tu. Levnější 5G tablet obřím displejem na trhu neseženete

Xiaomi začíná v Česku prodávat upgradovanou verzi svého historicky nejúspěšnějšího tabletu. Nový Redmi Pad Pro 5G je jeden z nejdostupnějších 5G tabletů s obřím 12” displejem, skvělými parametry a parádním výkonem i pro hraní náročných titulů.


Nepřehlédněte: Parametry tohoto Xiaomi jsou naprosto špičkové. iPhone vedle něj bledne závistí


Čtenáři tohoto článku mají navíc exkluzivní možnost využít kód „extra10“, a pořídit tak nový tablet jen za 7 191 Kč. Na tak nízkou cenovku se však dostanete pouze u jediného tuzemského prodejce. K tabletu navíc získáte i parádní pouzdro jako dárek.

Vše, co potřebujete. Na jednom místě

Nový tablet od Xiaomi má skutečně vše, co běžný uživatel potřebuje. Velký 12,1” displej s rozlišením 2,5K je i díky 120Hz frekvenci perfektně plynulý a v souvislosti s maximálním jasem 600 nitů skvěle čitelný i za jasného slunečného dne. Právě displej je jeho hlavním lákadlem a spolu s čtveřicí reproduktorů Dolby Atmos si náramně užijete i sledování filmů.

Redmi Pad Pro 5G
Zdroj: MP.CZ

Redmi Pad Pro 5G: Obří baterka a muší váha

Také fanoušci gamingu si přijdou na své díky výkonu čipsetu Snapdragon 7s Gen 2 a obří baterce, která dodá tabletu šťávu až na 59 hodin. Celokovové zpracování působí prémiovým dojmem a jeho nízká váha zase přispívá k pohodlné manipulaci. Navíc si k němu můžete pořídit i klávesnici nebo stylus, oboje za skvělé ceny.

Nejnižší cena na trhu

Díky kódu „extra10“, který použijete v košíku, teď u Mobil Pohotovost parádně ušetříte. Ale pozor. Kód bude platný pouze pro prvních 30 objednávek, proto doporučujeme příliš dlouho neotálet.

Redmi Pad Pro 5G
Zdroj: MP.CZ
Total
0
Shares