Mimozemšťané, UFO

„Strávil jsem 92 dní na mateřské lodi mimozemšťanů,“ říká bývalý americký voják

  • Existují mimozemšťané?
  • Alex Collier má jasno
  • Žil s nimi tři měsíce

Bývalý příslušník armády Spojených států Alex Collier se postaral o pořádný rozruch. Tvrdí, že strávil tři měsíce na mateřské lodi mimozemšťanů. Navíc predikuje, že lidstvo brzy objeví starobylé mimozemské ruiny rozeseté po celém vesmíru.


Nepřehlédněte: Ve vesmíru se přepisovala historie: Sluneční sonda NASA opět zlomila absolutní rychlostní rekord


Žil tři měsíce s mimozemšťany

Alex Collier sloužil v americké armádě jako pilot vrtulníku a říká, že v 80. letech komunikoval se dvěma mimozemšťany – a tuto svou zkušenost popisuje jako jedinečnou. Tvrdí, že byl vzat na palubu jejich vesmírného plavidla, kde strávil 92 dní. Aby s bytostmi, kteří se mu představili jako Androméďané, mohl komunikovat, musel prý nosit speciální opasek.

„V roce 1989 jsem měl tu čest strávit tři měsíce, přesněji 92 dní, s Androméďany na jedné z jejich mateřských lodí,“ řekl překvapenému publiku během své přednášky v Japonsku. Zajímavé je, že zatímco na palubě strávil tři měsíce, na Zemi uběhlo pouze 18 minut. „Za ty tři měsíce jsem měl možnost poznat jejich společnost a pozorovat je, ale to samé dělali i oni, navíc umí číst myšlenky.“

V jeho svědectví zaznělo mnoho fascinujících informací včetně toho, že mimozemské plavidlo bylo dlouhé 1,2 kilometru. „Fyzická loď na vnější straně je dlouhá 1,2 kilometru a musí se vypořádat s fyzikálními zákony dimenze, ve které se nachází. Vnitřek určují jiné fyzikální zákony… V okamžiku, kdy překročíte tuto hranici, jste v jiné“ dimenzi a vaše fyzičnost musí projít změnami.“

Mimozemšťan, UFO
Zdroj: AstralEmber / Pixabay

Věříte jeho svědectví?

Jak k jedinečnému setkání s cizí rasou došlo? Collier vysvětlil, že jednou kontroloval své kukuřičné pole, když se zničehonic začal cítit velmi unavený a proto si zdřímnul. Když se probudil, zjistil, že je na mateřské lodi mimozemšťanů. Bývalý voják říká, že konvenční věda uznává pouze přibližně 100 miliard galaxií, zatímco Androméďané mu sdělili, že existuje až 100 bilionů galaxií, které mohou potenciálně hostit život.

Vyprávění Alexe Colliera o jeho údajném setkání s mimozemšťany otevírají cestu k zamyšlení. Ačkoli mu mnoho lidí nevěří, jeho příběh přispívá k probíhajícím diskusím o místě lidstva ve vesmíru a o možnosti setkání s mimozemskými formami života.

Zdroj náhledové fotografie: KELLEPICS / Pixabay, zdroj: economictimes

Total
0
Shares
12 komentářů
  1. Jednou kontroloval své kukuřičné pole, když se zničehonic začal cítit velmi unavený a proto si zdřímnul. Když se probudil, měl ruku v nočníku…

  2. Na to, že mladý muž Alex strávil 3 měsíce mezi zelenými mužíky, někde miliony kilometrů od země, tak moc informací nepodal. Ví jen, že mu hošani pověděli, že ve vesmíru je přes 100 bilionů galaxii, kde může být život, talíř byl 1,2 km velký a během jeho tříměsíčního pobytu, na zemi uběhlo 18 minut, věřit či nevěřit americkému Alexovi…

  3. Kdo z nás zná absolutně přesnou pravdu?
    Troufnu si říci, že nikdo!

  4. Že bychom byli v tak obrovském vesmíru jediná rozvinutá civilizace,mi nepřipadá reálné.
    Záznamů o různých podivných létajících strojích v dávných dobách najdeme spoustu.Ti lidé si to určitě nevymysleli a ani to nemůžeme,jako dnes,svádět na letadla,balóny a další létající aparatury,které v té době neexistovaly.Já sám jsem měl s manželkou nečekaný zážitek za jasného červencového sobotního dopoledne,kdy jsme oba spatřili proti nám plout stříbrný létající talíř.Bohužel jsme to nečekali,takže jsem neměl u sebe fotoaparát a ani nebylo možné v tu chvíli na křižovatce tvaru T zastavit.Byl to rok 1998,max. 1999.V té době tady ještě dnešní chytré mobily nebyly,aby to manželka mohla vyfotit telefonem,když já musel řídit automobil.Ten talíř si plul docela nízko proti nám nad polem.Pěkně v klidu,bez nějakého spěchu.Měli jsme jej proti očímProstě si to asi tak trochu užíval.Kdo chce,může tomu věřit.Kdo ne,ať si věří někomu jinému.Nebyl to jediný zážitek za můj život.

    1. Jezdit nalitej za volantem je trestné. To se taky může zdát cokoli.

  5. Neco pravdy na tom bude. Na to jak je vesmir obrovsky bylo by hloupe verit ze jsme jedina bytost ve vesmiru. Je to jako bychom tvrdili ze na zemi je jeden druh zvirat nebo jeden druh rostliny!

  6. Opravdu je někdo schopen tomuto nehoráznému nesmyslu uvěřit ? Možná někde v hlubokém vesmíru nějaký život může existovat, ale určitě ne tak blízko, aby s ním byl možný nějaký kontakt. Na nějaké talíře poletující kolem naší země z galaxií vzdálených miliony světelných let nevěřím ani náhodou.

  7. Zdravím Vás přátelé, panu Alexovi bezmezně věřím, sama jsem se setkala s jejich létajícím objektem, nemám žádný důvod si vymýšlet jen proto, abych byla zajímavá, v okamžiku kdy sem vzala mobil do ruky abych si je zvěčnila vzali roha…..bohužel asi vědí proč…krásný den vám všem

  8. Určitě bych se mu nevysmíval. Každý jednotlivý případ bych ověřoval.
    Tento svět skýtá možnosti, které si nedokážeme přestavit. Viz masivní nástup AI a další prudký rozmach techniky, který nás čeká, teda pokud před tím nezahyneme ve WWIII 🙁 .
    Někteří z tech takzvaných “bláznů” nám tvrdí pravdu a jejich svědectví není ovlivněné jejich představami a nebo duševní chorobou.
    Naopak dnešní věda, ač funguje, nedělá nic jiného, než si vytváří pohádky o vzniku světa, o čase, o smrti, životě a vědomí.
    To stejné jak mravenci by si mohli vymýšlet, jak to vše je.
    Mladší ročníky de dožijí obrovských překvapení, které přinese AI.
    Dříve jsem považoval za nehorázný nesmysl, že svoje vědomí někam uploadujeme, dnes nevylučuji. Pokud pochopíme, jak vědomí funguje, proč ne.

Comments are closed.