Samsung Galaxy S23

Nejlevnější vlajkovka na trhu. Galaxy S23 FE vyjde na něco málo přes 11 tisíc

Nejlevnější vlajkovka od Samsungu je teď ještě výhodnější. Cena oblíbeného Samsungu Galaxy S23 FE spadla tak, jako ještě nikdy předtím – právě teď ho pořídíte už za 11 649 Kč. A aby toho nebylo málo, ještě k němu získáte i prodlouženou tříletou záruku úplně zadarmo.


Nepřehlédněte: Češi, tohle je nejlevnější telefon s optikou ZEISS. K vivu V40 dostanete i gril Weber


Vlajkovka za 11 tisíc s Galaxy AI

Samsung Galaxy S23 FE je velmi solidně vybavený telefon za ještě více atraktivní cenu. Svými parametry i designem vychází z loňských vlajkovek, nabídne kvalitní 120Hz AMOLED displej, a především pak parádní 50Mpx hlavní fotoaparát doplněný 12Mpx širokoúhlým objektivem a 8Mpx teleobjektivem, krytí IP68 i 4500mAh baterku s podporou rychlého i bezdrátového nabíjení. 

Hlavním lákadlem je však bezesporu podpora Galaxy AI, kterou tento sympaťák získal s březnovou aktualizací. Vyzkoušet si tak můžete funkce jako Circle to Search pro vyhledávání objektů jednoduchým kroužkováním na obrazovce, fotoasistenta pro generativní úpravu fotek, a pokud nevládnete všemi světovými jazyky, tlumočník a jeho simultánní překlad se budou v létě hodit.

Ceny Galaxy S23 FE po slevě a využití bonusu:

Tříletá záruka a výkupní bonus

Nejvíce se Galaxy S23 FE vyplatí, pokud u Mobil Pohotovosti prodáte své starší zařízení, ať už třeba smartphone, chytré hodinky, herní konzoli nebo tablet.

Nejen, že za něj dostanete tu nejvyšší možnou cenu, v případě koupě Galaxy S23 FE navíc i výkupní bonus, který výslednou cenu ještě parádně sníží. Dárek v hodnotě několika tisíc představuje tříletá záruka, kterou k S23 FE získáte jedině na mp.cz.

Samsung Galaxy S23
Zdroj: Samsung
Total
0
Shares